Legyen az első benyomás mestere!

Az első megjelenés fontos, sőt az egyik legfontosabb dolog, hiszen vagy megnyerjük magunknak a másikat, vagy nem. Az ügyfeleim fontosnak tartották és tartják azt, hogy a megjelenésük összhangban legyen azzal, akik ők maguk valójában.

Volt, aki a divatot figyelte és volt, aki az üzletekben megjelenő újdonságokat, de volt, aki divatdiktátorokat követett annak érdekében, hogy a megjelenését úgy alakítsa, hogy az megnyerő, és ugyanakkor kényelmes legyen.

A probléma ezzel csak az, hogy mindenki más egyéniség, és mindenkinek más színek állnak jól. A divatos ruhák fontosak, és nagyon jók, viszont ami nem mindegy, hogy milyen az összhang. Amikor a színtanácsadásról beszélünk, akkor néhányan attól tartanak, hogy nem kapnak kézenfekvő megoldást arra, hogy mit tegyenek a ruhatárukkal, és csak egy pénzkidobás lesz az egész. Ez teljesen érthető, viszont az számít, amit el akarsz érni, amit valójában szeretnél, hiszen a színtanácsadás egy valamiben biztosan fog neked segíteni, és az nem más mint az, hogy az első benyomás mesterévé tesz.

Nem csak divatos leszel, hanem összhangba kerülsz önmagaddal, és megtudod, hogy valóban mi a legelőnyösebb a számodra. Amikor ezt eléred, akkor sokkal magabiztosabb leszel, megnő az önbizalmad, magabiztosabbá válsz, könnyebben éred el a céljaidat, és ezáltal sikeresebbé válsz.