Referenciák

Csapó Kriszti

Drága Vica!

Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég. Éreztem, hogy a hideg színek az enyéim, de nem tudtam melyik színtípusba tartozom. Biztosra akartam menni, megtudni, milyen színek állnak igazán jól, milyen fazonú ruhákat keressek, és milyen sminkszerek után nyúljak. Beléptem abba a korba, amikor a nők már magabiztosak, tudják mi a jó nekik, tisztában vannak értékeikkel, és azt remekül ki tudják hangsúlyozni az öltözködésükben is, elméletileg. Legalábbis én ezt várom el magamtól. Ebben a megerősítésben segítettél nekem a szín- és sminktanácsadáson.

A folytatás itt olvasható. :)

Sári

Anno voltam máshol színtanácsadáson és sötét tél színtípusnak állapítottak meg, később, amikor ezt elmeséltem Vicának felajánlotta, hogy lekendőz engem, mert neki gyanús volt, hogy nem oda tartozom.

Szóval, amikor megérkeztem hozzá előnnyel indultam, mert tisztában voltam vele, hogy milyen típusok vannak és hogy nem lehet sminkben menni, mert ugye az torzít. Ennek örült is Vica 🙂 bár a belőtt hajamtól egy kicsit megijedt, hogy el lehet-e takarni, nehogy szétjöjjön 😀 De erre fel kell készülni, mert ugye a hajnak is van színe, ami befolyásolja az összképet.

Kora reggel mentem és örültem, hogy a szoba ahol voltunk világos és üde volt, tetszett, hogy amikor beléptem azt láttam, hogy felkészült a dologra és nem veszi félvállról, na és a rend... 🙂 mert én is szeretem ám 🙂

A folytatás itt olvasható. :)

Horváth Ákos

Mit adott nekem a színtanácsadás? Testi adottságaim miatt nagyon nehezen találok magamra ruhákat. Ezért kénytelen voltam olyan ruhákat vásárolni és viselni, amelyek méretben ugyan jók voltak rám, de tudtam, hogy nem a legelőnyösebbek számomra. A színtanácsadás felnyitotta a szemem, és utána átválogattam a ruháimat, és azoktól, amelyek színben nem passzoltak hozzám, vagy amiket csak úgy hordtam (vagy meguntam), azoktól megváltam.

Még azt kaptam a színtanácsadástól, hogy végre megértettem azt, hogy miért voltak zárkózottak az emberek velem szemben. Mióta a színeimnek megfelelően öltözöm, pozitív visszajelzéseket kapok. Most már tudatosan fogok vásárolni, még akkor is ha tudom, hogy nehezebb lesz a dolgom mire megtalálom a számomra megfelelő ruhadarabokat.

Hogy mi lett a ruhákkal melyeket kiválogattam? Egy részét elégettem, a nagyobb részét pedig felajánlottam jótékony célra. És végezetül még annyit, hogy rendet raktam a szekrényemben és most már sokkal átláthatóbb lett számomra, hogy mit hol találok meg benne.

Zsófi

Nagyon vártam már, hogy eljussak Vicához, már az időpont előtti napokban is gyakran nézegettem a szekrénybe, illetve a tükörbe, hogy “jó-e az, ami van, amit látok”. Nekem nagyon hasznos volt a színtípus meghatározás, bár egy-két dologban volt már elképzelésem, mégis sok újat adott nekem. Ezentúl jobban, tudatosan figyelni fogok, melyek azok a színek, amik tényleg igazán jól állnak nekem. A hajam is végre olyan színű, amiről tudjuk, hozzám illik! Vica pedig nagyon kedves, jól éreztem magam közben, bátran ajánlom őt bárkinek!

Kérjen időpontot MOST, hogy utána bezsebelhesse a dicséreteket!

+36-70/334-5763

Orsi

Először kollégáimtól hallottam a színtípus meghatározásról, amely rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Már a kendőpróba előtt is volt elképzelésem, hogy melyik típus lehetek, viszont mindenképp biztos akartam lenni benne. Ehhez tudtam, hogy Vica az én emberem. A közös munka megerősített, és új lendületet adott ahhoz, hogy még jobban odafigyeljek a ruhavásárlás során a hozzám illő színekre, valamint a mindennapi életben a megfelelő színkombinációk, smink és ékszerek kiválasztására. Vica mindenben segített, és a kendőpróba remek hangulatban telt. Ajánlom őt mindazoknak, akik szeretnének ragyogni a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

Paksi Norbert-Hyxon

A színtanácsadás számomra egy bohóckodásnak induló móka volt az elején. Fehérbe bebugyolálva jöttem rá, hogy nem is hülyeség, és segít jobban rám irányítani a figyelmet. Azóta nézem mi az ami kiemel, és mi az ami elveszi rólam a érdeklődést.

Bátran menjetek és csináljátok, hogy a figyelem rajtatok és ne a ruháitokon legyen!

Ui.: Vica jó fej és nemcsak a színeid között rak rendet :)